📞 06 - 250 931 16 | info@ctpt.nl

WIL JIJ MENSEN INSPIREREN & MOTIVEREN?!

CTPT is op zoek naar versterking van het team. Het merk willen we naar een hoger niveau tillen op het gebied van coaching en het verder door ontwikkelen van een nog stevigere fundering voor verdere plannen in de toekomst.

personal trainer bredaHeadtrainer Basic-Fit Chris Teeken

Allereerst de zaken waar je minimaal aan moet voldoen:

1. DE NOODZAKEN VOOR EEN PERSONAL TRAINER/COACH VAN CTPT

 • Minimaal 1 jaar ervaring met 1 op 1 coaching. Denk aan personal coaching, business coaching, Mindfulness, (cognitieve) gedragstherapie, professional coach, bij voorkeur geen NLP.
 • Of heb je >1 jaar ervaring met het (samen) werken samen met mensen? Denk aan leidinggevende in de horeca, recruitment, politie, etc.
 • Gedegen kennis van fitness & fysiologie, door middel van ervaring en/of opleidingen.
 • Je wilt als zelfstandige/ondernemer (dus niet in loondienst, dus verantwoordelijk voor je eigen portemonnee) aan de slag of je ben dit al.
 • Empathisch vermogen.
 • Groot vermogen/gevoel voor humor.

Kan jij bij bovenstaande overal een vinkje zetten? Dan kan je door naar nummer 2:

2. HOE GAAT HET IN ZIJN GANG?

Je gaat als ondernemer aan de slag onder het label CTPT Coaching & Personal training. Je gaat samen met de huidige headtrainer Chris Teeken op de locatie van de Basic-Fit aan de Ettensebaan te Breda het label naar een hoger niveau tillen met een toekomst gerichte visie. De nadruk zal op de 1ste plaats vooral liggen op het coachingsvlak en op 2de plaats het doorpakken in zaken betreft de toekomst en het verder opbouwen van het label. Teamspirit staat hoog in het vaandel en elke week gaan we sparren om CTPT samen uit te breiden en te kijken naar kansen in de markt.

Nog steeds geïnteresseerd? Lees dan verder en ga door naar nummer 3.

personal trainer breda

WAAROM PERSONAL TRAINER BIJ CTPT?

Ik hoor je namelijk denken: “Waarom zou ik als ondernemer/zelfstandige onder het label van CTPT willen werken en mijn eigen klantenbestand moeten opbouwen?”
 1. Allereerst je krijgt de hele gym van Basic-Fit aan de Ettensebaan tot je beschikking om je trainingen te kunnen geven aan je klanten! Een ruimte vol met alle tools om je volledig uit te leven. Ruimer opgezet dan alle andere locaties in Breda.
 2. CTPT heeft een duidelijk concept waar je in mee kan liften en alle vrijheid hebt om zaken bij te schaven en te verbeteren. Samen willen wij de beste personal trainers/coach zijn voor onze helden!
 3. Er wordt gebruik gemaakt van een degelijk CRM/klanten systeem genaamd Virtuagym die volledig ingericht is.
 4. Deze Basic-Fit Club heeft een zeer groot klantenbestand waar je jouw potentiele klantenbestand uit kan putten.
 5. Als jezelf aansluit bij CTPT zal je deel uitmaken van een toekomstgericht merk. We staan niet stil met de onderneming en hier kan je volledig op meedraaien en denken.

 

Ben je na het lezen van bovenstaande geïnteresseerd en geënthousiasmeerd? Neem dan via onderstaande mogelijkheden contact met ons op. Tot snel!

📞 06 – 250 931 16

💻 info@ctpt.nl